In 1989 speelde Gino Buysrogge in de populaire band ANYTHING maar richtte hij de band GINO AND THE BULLDOZE BLUES BAND op om blues concerten te geven (zoals de band dat nog steeds doet). Uiteindelijk is de naam veranderd in GINO AND THE BULLDOZE BAND omdat het ook leuk is om behalve blues ook 60s,70s,80s rock-covers te spelen.

Gino trad op in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk , Bulgarije , Italië en Ierland maar ook landen als China , Korea en Singapore.  De Bulldozers speelden op talloze festivals en deelde de affiches met De Dijk , Blöf  en de Golden Earring. In het bluescircuit heeft GINO & THE BULLDOZE BAND naam gemaakt om internationale blues-toppers als Ana Popovic , Ian Siegal , Matt Scofield , Snowy White , Julian Sas en Ted Oberg te begeleiden.


In de loop der jaren is de bezetting wel wat veranderd maar de constante factoren na 25 jaar 'bulldozen' zijn nog steeds : een band die staat als een huis , passie en enthousiasme , goede muziek , en een zeer trouw en tevreden publiek!


De huidige bezetting bestaat uit:

Gino Buysrogge (gitaar/zang)

Jeroen Polderman (drums)

Jef Bakker ( bas)

en als er met 4-piece band wordt gespeeld:

Walter Calbo  (Hammond Orgel/piano)