Hulsterloo Feesten Nieuw-Namen : voor herhaling vatbaar!


BEVRIJDINGSFESTIVAL VLISSINGEN

De knallende set met vrijwel allemaal eigen blues-rock repertoire werd erg goed ontvangen in Vlissingen. Kijk bij de videopagina voor links naar filmpjes van "Telling Lies (about you baby)" en "It Ain't Me To Judge".KONINGSDAG 2019

Koningsdag in Heinkenszand was wederom een geweldig feest. Volgend jaar weer!!!!!!! 

Hoezee, hoezee!!!


BULLDOZE BAND...RECORDED LIVE!!!

Op 5 mei speelde Gino & The Bulldoze Band op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen. Tijdens het concert vanaf het Roosevelt Podium werden een flink aantal nieuwe door Gino geschreven blues- en rocksongs gepresenteerd. Het geheel werd opgenomen en wellicht verschijnen de opnamen op een later uit te komen album. Een aantal nummer kunt U vinden op deze website bij VIDEO.

BLUESROUTE TERNEUZEN

Het was wederom afgeladen vol bij Café Wilhelmina in Terneuzen toen de Bulldozers daar hun bluesconcert gaven. Volgend jaar komen we terug!


GINO LIVE IN MALAGA (SPANJE)

In de bekende ZZPUB in Malaga speelde Gino één set vol dampende blues/rock classics met een prima band. Het publiek kon het erg waarderen! Wordt wellicht vervolgd!


Overigens was Gino heel de dag ook presentator op dat podium.

FEESTTENT UIT ZIJN FEESTTENTDAK!!

Bulldozen in Kruiningen. Wát was het weer gezellig!

Rory Gallagher Tribute in Porgy & Bess

Samen met Bulldoze bassist Jef Bakker deed Gino in Porgy & Bess in Terneuzen het voorprogramma voor Band Of Friends (met ex-Rory Gallagher Band bassist Gerry McAvoy) Behalve een aantal akoestische Rory songs werden er ook blues klassiekers gespeeld. Voor herhaling vatbaar!

GINO IN ROME

GINO IN ROME

In oktober trad Gino op in de italiaanse hoofdstad  Rome! Op 18 oktober in de bekende blues club Big Mama en op de 20e in de Lord Lichfield Club. Gino werd begeleid door italiaanse muzikanten.Na van te voren setlijsten te hebben doorgemaild en slechts één repetitie was de band klaar voor het concert. Vanwege het grote succes wordt het zeker vervolgd!

Onlangs stond Gino weer eens op het podium met ex-Bulldozers Jeffrey Bax en Pjotr van der Made. Het was een prettig weerzien en het klonk weer als vanouds hoewel het toch 8 jaar geleden was sinds het laatste optreden. Het optreden in Oosterhout maakte deel uit van het Blues-& Rockweekend programma. De meegereisde fans konden hun hart ophalen. Wordt wellicht vervolgd.

------------------------------------------------------------

Het hele jaar door zijn er behoorlijk wat optredens van Gino & The Bulldoze Band , Gino Solo en Gino & Amigo.

Check de agenda voor de komende periode!

Tot binnenkort!!!!!!