HOT NEWS:

    In 2019 is het precies 50 jaar na het legendarische Woodstock Festival waar Creedence Clearwater Revival één van de headliners was. We gaan met The Bulldoze Band de tijden laten herleven met de grootste hits van CCR. De try out in Westkapelle was een groot succes. Wordt vervolgd.
FEESTTENT UIT ZIJN FEESTTENTDAK!!

Bulldozen in Kruiningen. Wát was het weer gezellig!

Rory Gallagher Tribute in Porgy & Bess

Samen met Bulldoze bassist Jef Bakker deed Gino in Porgy & Bess in Terneuzen het voorprogramma voor Band Of Friends (met ex-Rory Gallagher Band bassist Gerry McAvoy) Behalve een aantal akoestische Rory songs werden er ook blues klassiekers gespeeld. Voor herhaling vatbaar!

GINO IN ROME

GINO IN ROME

In oktober trad Gino op in de italiaanse hoofdstad  Rome! Op 18 oktober in de bekende blues club Big Mama en op de 20e in de Lord Lichfield Club. Gino werd begeleid door italiaanse muzikanten.Na van te voren setlijsten te hebben doorgemaild en slechts één repetitie was de band klaar voor het concert. Vanwege het grote succes wordt het zeker vervolgd!

Onlangs stond Gino weer eens op het podium met ex-Bulldozers Jeffrey Bax en Pjotr van der Made. Het was een prettig weerzien en het klonk weer als vanouds hoewel het toch 8 jaar geleden was sinds het laatste optreden. Het optreden in Oosterhout maakte deel uit van het Blues-& Rockweekend programma. De meegereisde fans konden hun hart ophalen. Wordt wellicht vervolgd.

------------------------------------------------------------

Het hele jaar door zijn er behoorlijk wat optredens van Gino & The Bulldoze Band , Gino Solo en Gino & Amigo.

Check de agenda voor de komende periode!

Tot binnenkort!!!!!!