De Senioren Show  

oftewel "De-Herinnert-U-Zich-Deze-Nog-?-Show" is een show waarbij zanger/gitarist/entertainer Gino Buysrogge op grappige ludieke wijze het publiek meeneemt op een nostalgische trip naar het verleden.

 

De 'oudjes' beleven de middag of avond van hun leven bij het horen van de vele klassiekers die voorbij zullen komen. Van "Marina" tot "Op Een Mooie Pinksterdag" , van "Kleine Greetje Uit De Polder" tot "Daar Daar Bij De Waterkant" en van 'Geef Mij Maar Amsterdam" tot "Ik Ben Zo Eenzaam Zonder Jou".

De favorieten van nu mogen we niet vergeten..Frans Bauer..Jan Smit!

Ook de groten der aarde worden niet vergeten. Fats Domino , Elvis Presley en Frank Sinatra kunnen zomaar de revue passeren. Gino past zijn repertoire altijd en overal aan. Er zit namelijk een groot verschil tussen 'oudjes' van 65 of van 90 jaar. Repertoire is er genoeg.

Gino komt met een professionele geluidsinstallatie en wat sfeerverlichting waarbij U dan niet aan hinderlijk storende discolampen die steeds aan en uit gaan moet denken  maar wat gekleurde spots op de artiest gericht)

Met zijn ruim 30 jaar podiumervaring heeft Gino ruim voldoende baggage om aan te voelen wat er nodig is om Uw evenement te doen slagen.

Foto's zijn o.a. genomen in Terneuzen , Aardenburg , Axel , Sluiskil en IJzendijke.

Gino treed ook op in verzorgingshuizen , voor ouderenverenigingen zoals de KBO en voor Stichtingen zoals De Zonnebloem.

Neem vrijblivend contact op met:

Buis Music Productions

buis@zeelandnet.nl 06-53993884