Gino speelt in café's, op campings en resorts, op terrassen en strandpaviljoens , op kermissen en dorpsfeesten , privéfeesten en bedrijfsfeesten waar hij met zijn gitaar een enorm breed repertoire kan aanbieden van pop klassiekers tot Nederlandstalig en van Ierse traditionals tot meezingers. Beatles , Stones , Neil Diamond , Fleetwood Mac, Bob Marley, Rod Stewart, Eric Clapton, Joe Cocker, Van Morrison, The Animals, The Kinks, Peter Frampton, The Police, Bruce Springsteen....you name it!

Maar ook liedjes van De Dijk , Toontje Lager , Doe Maar , Boudewijn de Groot , Armand en The Scene.

Met bekende gitaarinstrumentals van o.a. Santana (Samba Pa Ti  en Europe) en The Shadows laat Gino zijn muzikale klasse zien.

Met een enorm breed repertoire van honderden orkestbanden van Frank Sinatra en Tom Jones tot Barry White en André Hazes heeft Gino voor elk wat wils in huis.

Vooral de "Gino Speelt Op Verzoek" concerten zijn erg in trek. Op de tafels liggen briefjes met honderden liedjes waaruit kan worden gekozen maar schroom niet om zelf een verzoekje aan te vragen.

Ook ""De Meezing Top 30" is een groot succes. Op de lijsten die op de tafels liggen kan de hele lijst met meezingers worden gevolgd. Er is altijd ruimte om aan de lijst tussendoor nog wat toe te voegen. Sfeer en ambiance gegarandeerd. Boekjes met songteksten voor de aanwezigen zorgen dat er luidkeels kan worden meegezongen.


-------GINO &AMIGO-------


Onder de naam Gino & Amigo kan een fantastisch akoestisch duo worden aangeboden. Met de combinatie van gitaar , bas , twee stemmen en voetpercussie kan dit tweetal klinken als een volledige band ...maar dan wat rustiger natuurlijk  :-)

Het repertoire is enorm!