Gino & The Bulldoze Band speelden met Hemelvaart op Potatolands Festival in Axel een dampende bluesy set. Dát willen we vaker!


Voor een uitverkocht huis speelde Gino & The Bulldoze Band een bluesconcert in het Loze Vissertje in Wilhelminadorp. Als het aan de enthousiaste aanwezigen ligt doen ze dat vaker. Als het aan de band ligt ook!

In oktober deed Gino zijn eerste optredens in Portugal. De solo-optredens in Altura en Cabanas waren zeer succesvol. Wordt vervolgd.Nét na de grote regenbuien speelde Gino & The Bulldozeband op het Pastorale Festival in Nisse.....en de zon brak door!!!!


De weergoden werkten niet echt mee tijdens de Visserijfeesten in Breskens. Het weerhield de vele trouwe fans niet om naar een vette bluesrock show van De Bulldozers te komen kijken. Volgend jaar weer!

Misschien was op 5 mei wel het leukste optreden van het jaar. Op een vol plein tijdens het bevrijdingsfestival in Vlissingen speelde Gino & The Bulldoze Band een set dampende blues met naast enkele nummers van Rory Gallagher enkel eigen door Gino geschreven repertoire. Het concert is met 4 camera's opgenomen en de audio wordt door toetsenist Walter en drummer Brian gemixed. We hopen snel e.e.a. te kunnen laten horen.


Momenteel wordt overigens ook de hand gelegd aan het bewerken van de beeld-en geluidsopnamen van het optreden van Gino & The Bulldoze Band op Kloosterpop Festival van 4 juli 2003. Tijdens dit optreden in Kloosterzande speelde de band enkel door Gino geschreven Nederlandstalige liedjes. Doordat de band uiteindelijk koos om eerst de engelstalige (blues)kant op te gaan is dit project in de kast blijven liggen. Na 20 jaar wordt het tijd om de geluidsopnamen en camerabeelden te monteren en daar is men druk mee bezig. Wordt vervolgd!


Wat een enorm podium op het Graauwrock Festival ! Lekkere knalset met wat eigen werk! Graag snel weer!


Op 7 mei 2023 vond de albumrelease van "Gino Sings Elvis Vol.2" net zoals de doop van de eerste Elvis CD plaats in Café Wilhelmina in Terneuzen. Het werd wederom een gezellige happening. De CD is te bestellen via bulldozefan@zeelandnet.nl


------TERUGBLIK------------------------------------


Zeker één van de hoogtepunten van 2022 was het Klomppop Festival in Ovezande. Fantastisch!!!!      

             

Dat willen we vaker!


Wat een geweldig leuk festival in Kamperland. Music For Wheels. Fantastisch publiek , geweldige sfeer én...voor een goed doel.

Eindelijk mocht er weer worden opgetreden tijdens Koningsdag. Wát was het een geweldig feest in Heinkenszand. Volgend jaar weer!

Bij het concert in De Klomp in Ovezande (8 april) speelde Willem van der Schoof weer eens mee op Hammond orgel. Het enthousiaste publiek kreeg alvast een voorproefje te horen van wat hen in mei tijdens het Klomppop Festival te wachten staat. Knallen dus!


Op 19 maart gaf Gino met zijn Bulldoze Band een 100% bluesconcert in de befaamde jazzclub Porgy en Bess in Terneuzen. Op wat covers van o.a. Rory Gallagher en B.B. King na bestond de setlist vooral uit eigen werk waar erg positief op werd gereageerd. Alles is opgenomen dus...wie weet?? Wordt vervolgd! 

In maart 2022 deed Gino met een Spaanse Blues Band in Málaga , Spanje twee optredens. Op maandag in de beroemde club ZZ Pub en op dinsdag voor Blues Sociëteit Málaga in La Polivalente. Samen met Javier , Jésus , Raul en Dani werd er heerlijk op los gespeeld. Op de setlist stonden o.a. Messin' With The Kid , Help Me , Torn Down, Crossroads en Let The Good Times Roll. Voor herhaling vatbaar. De contacten zijn gelegd!

------------------------------------------------------------------------------------------

In januari 2022 lanceerde Gino zijn nieuwe single Begin Met Mij (Geef Ons Steun). Ook dit coronagerelateerde lied krijgt aandacht in de krant en op de radio. Het is gebaseerd op Help The Poor (Help Poor Me) van o.a. B.B. King. Het liedje is via Itunes en Spotify te downloaden. Het clipje staat op youtube maar ook op deze site bij VIDEO.BULLDOZEN IN KWADENDAMME


Op 23 oktober speelde Gino met oudgedienden Jeffrey Bax en Pjotr van der Made in De Burcht in Kwadendamme. Het was in deze bezetting het eerste optreden op Zeeuwse bodem sinds 2010!  Het beloofde voor de fans van weleer een nostalgische middag te worden en dat werd het ook. Het was lekker druk. Er waren veel bekende gezichten en het dak ging eraf. Dit vraagt om een vervolg!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Gino was in het nieuws (kranten en radio) met een Nederlandstalig corona lied "Beste Meneer Ona". Het is het eerste eigen nummer dat ook via itunes en spotify is te beluisteren.

Het youtube-linkje vind u op de videopagina van deze website.


Blues song written and recorded by Gino with 'corona' in mind.


GINO SINGS ELVIS CONCERT*** 


---CD OUT NOW--

"GINO SINGS ELVIS"

The CD "Gino Sings Elvis"contains 17 tracks from The King Of Rock 'n' Roll and is released in August 2020.  The succesful presentation came with a special 'corona' concert and was held in Terneuzen. Newspapers and radio were also involved.

PRESENTATION OF NEW CD 

"SURROUNDED BY BLUES"

DELAYED


Gino pays tribute to the blues heroes from the 60s like Bobby Bland , B.B. King , Freddie King , Ray Charles , Junior Wells , Little Milton ,  Muddy Waters and others. The presentation of this CD is delayed due to the forthcoming GINO SINGS ELVIS  CD which is going to be released in august.

The "Surrounded By Blues" CD is going to be released later. Date to be announced.

You can pre-order both CD's via buis@zeeland.nl--------------------------------------------------------------------------------

My hero , Irish rock & blues musician , Rory Gallagher (1948-1995) sadly passed away 25 years ago in 2020. For many many years I've been asked to do Rory Gallagher tribute-concerts with my band Gino & The Bulldoze Band and now I can announce...we will! 
We have played many Rory songs over the years. I pay tribute to Rory wherever I can but we've never played complete sets with Rory songs. Messin' With The Kid , Bullfrog Blues , Laundromat, Going To My Hometown , I Wonder Who , Shadow Play , A Million Miles Away , I Take What I Want and many more songs are on the playlist!
Let's make it a nice year to reme
mber Rory!

I'll keep you informed.
Cheers , Gino
Het was al even geleden dat Gino met The Bulldoze Band een "Dutch Night" had gespeeld. Een avond vol HITS van Nederlandse bodem. Bij Café Baarends was het weer eens zover. Iedereen enthousiast. Dat smaakt naar meer.

Kijk voor een impressie bij VIDEO.


Wat was het leuk op het BluesRock festival "Tussen de dijken" in Tiel. Setje 60s 70s en Rory!!


Heerlijk avondje Bulldozen in een feesttent te Westkapelle tijdens de kermis. Heel leuk ook om Roland Bakker weer eens in de band te hebben op Hammond Orgel. 


Rock classics in een feesttent te Nieuw-Namen tijdens de Hulsterloo feesten. Mooi feestje!!  Wordt vervolgd!

BULLDOZE BAND...RECORDED LIVE!!!


Op 5 mei speelde Gino & The Bulldoze Band op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen. Tijdens het concert vanaf het Roosevelt Podium werden een flink aantal nieuwe door Gino geschreven blues- en rocksongs gepresenteerd. Het geheel werd opgenomen en wellicht verschijnen de opnamen op een later uit te komen album. Een aantal nummers kunt U vinden op deze website bij VIDEO.

Overigens was Gino heel de dag ook presentator op dat podium.


Bulldozen tijdens koningsdag in Heinkenszand is altijd leuk. Volgend jaar weer!!!!!


BLUESROUTE TERNEUZEN

Het was wederom afgeladen vol bij Café Wilhelmina in Terneuzen toen de Bulldozers daar hun bluesconcert gaven. Volgend jaar komen we terug!


GINO LIVE IN MALAGA (SPANJE)

In de bekende ZZPUB in Malaga speelde Gino één set vol dampende blues/rock classics met een prima band. Het publiek kon het erg waarderen! Wordt wellicht vervolgd!FEESTTENT UIT ZIJN FEESTTENTDAK!!

Bulldozen in Kruiningen. Wát was het weer gezellig!

Rory Gallagher Tribute in Porgy & Bess

Samen met Bulldoze bassist Jef Bakker deed Gino in Porgy & Bess in Terneuzen het voorprogramma voor Band Of Friends (met ex-Rory Gallagher Band bassist Gerry McAvoy) Behalve een aantal akoestische Rory songs werden er ook blues klassiekers gespeeld. Voor herhaling vatbaar!

GINO IN ROME

GINO IN ROME

In oktober trad Gino op in de italiaanse hoofdstad  Rome! Op 18 oktober in de bekende blues club Big Mama en op de 20e in de Lord Lichfield Club. Gino werd begeleid door italiaanse muzikanten.Na van te voren setlijsten te hebben doorgemaild en slechts één repetitie was de band klaar voor het concert. Vanwege het grote succes wordt het zeker vervolgd!

Onlangs stond Gino weer eens op het podium met ex-Bulldozers Jeffrey Bax en Pjotr van der Made. Het was een prettig weerzien en het klonk weer als vanouds hoewel het toch 8 jaar geleden was sinds het laatste optreden. Het optreden in Oosterhout maakte deel uit van het Blues-& Rockweekend programma. De meegereisde fans konden hun hart ophalen. Wordt wellicht vervolgd.

------------------------------------------------------------

Het hele jaar door zijn er behoorlijk wat optredens van Gino & The Bulldoze Band , Gino Solo en Gino & Amigo.

Check de agenda voor de komende periode!

Tot binnenkort!!!!!!