De Senioren Show  

oftewel "De-Herinnert-U-Zich-Deze-Nog-?-Show" is een show waarbij zanger/gitarist/entertainer Gino Buysrogge op grappige ludieke wijze het publiek meeneemt op een nostalgische trip naar het verleden.

 

De 'oudjes' beleven de middag of avond van hun leven bij het horen van de vele klassiekers die voorbij zullen komen. Van "Marina" tot "Op Een Mooie Pinksterdag" , van "Kleine Greetje Uit De Polder" tot "Daar Daar Bij De Waterkant" en van 'Geef Mij Maar Amsterdam" tot "Ik Ben Zo Eenzaam Zonder Jou".

De favorieten van nu mogen we niet vergeten..Frans Bauer..Jan Smit!

Ook de groten der aarde worden niet vergeten. Fats Domino , Elvis Presley en Frank Sinatra kunnen zomaar de revue passeren. Gino past zijn repertoire altijd en overal aan. Er zit namelijk een groot verschil tussen 'oudjes' van 65 of van 90 jaar. Repertoire is er genoeg.

Gino komt met een professionele geluidsinstallatie en wat sfeerverlichting waarbij U dan niet aan hinderlijk storende discolampen die steeds aan en uit gaan moet denken  maar wat gekleurde spots op de artiest gericht.

Met zijn ruim 30 jaar podiumervaring heeft Gino ruim voldoende bagage om aan te voelen wat er nodig is om Uw evenement te doen slagen.

Foto's zijn o.a. genomen in Terneuzen , Aardenburg , Axel , Sluiskil en IJzendijke.

Gino treed ook op in verzorgingshuizen , voor ouderenverenigingen zoals de KBO en voor Stichtingen zoals De Zonnebloem.

Neem vrijblivend contact op met:

Buis Music Productions

buis@zeelandnet.nl 06-53993884

 


 

SPECIALE ACT

"HET ZEEUWS VLAAMS VOLKSLIED....ANDERS"

Gino Buysrogge vertelt op luchtige, humoristische wijze de geschiedenis van Zeeuws-Vlaanderen. Hij maakt daarbij gebruik van een projectiescherm waarop hij dia's laat zien. De overeenkomsten tussen de Zeeuws-Vlamingen maar ook de verschillen komen aan bod. Er wordt stilgestaan bij de diverse Zeeuws-Vlaamse dialecten. Het verhaal is een aanloop naar het Zeeuws-Vlaams volkslied , dat eigenlijk een protestsong is. Als we aan protestsongs denken komen we al snel uit bij de Bob Dylan van de jaren 60. Hoe zou deze het Zeeuws-Vlaams Volkslied hebben gezongen? Gino laat het horen. En zo passeren uiteindelijk een reeks totaal verschillende zangers in verschillende stijlen de revue. Van Fats Domino tot Pavarotti en alles wat daar tussen zit. Het Zeeuws-Vlaams Volkslied op vele manieren. Speciaal voor de "ouderen" is de act aangepast zodat we nu ook versies kunnen verwachten van Frans Bauer , André Hazes , Corrie Konings , Johnny Jordaan , Wim Sonnevelt en Frank Sinatra om er maar eens een paar te noemen. Als de groep wat jonger is kunnen bijvoorbeeld ook Deep Purple en Barry White nog even langskomen.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

U kunt een geheel verzorgde avond- of middagshow verwachten waarbij Gino zich zal profileren als een veelzijdig allround artiest. Het repertoire wordt altijd aangepast en in dit geval worden zeer herkenbare liedjes gebracht uit 'de oude doos' maar ook bekende meezingers. Naast de evergreens en af en toe een walsje zal Gino ook zijn kunnen op de gitaar laten horen.

Het tweede deel zal in teken staan van het Zeeuws-Vlaams volkslied zoals hierboven beschreven. Dit zal zo'n 3 kwartier duren.

Gino neemt zelf een geluidsinstallatie mee. Het is wel handig als er een grote TV of een scherm aanwezig is om e.e.a. op te projecteren. Als er geen podiumverlichting aanwezig is wordt daar voor gezorgd. De aanwezigen gaan een onvergetelijke dag beleven.

----Goes Europa-jaar 2022-----

Op Reis Door Europa

In het kader van het Goes-Europajaar 2022 komt zanger/gitarist/entertainer

Gino Buysrogge

met een speciale show voor o.a. senioren , verzorgingstehuizen en instellingen.

In een middagvullend programma gaan we samen op reis door Europa. Vanaf Amsterdam gaan we o.a. naar Frankrijk , Spanje , Italië , Engeland , Rusland , Ierland , Duitsland en Vlaanderen. We zingen bekende liedjes in de betreffende taal maar ook liedjes óver diverse landen of steden. Denk aan "Eviva Espagna" en "Mooi Griekenland" of "Valencia".

Deze middag om nooit te vergeten sluit prachtig aan bij het thema Goes Europa-jaar 2022 van de Gemeente Goes die daarvoor ook een bijdrage sponsort. 

Datum en tijden zijn in overleg met de locatie.

De show kan geboekt worden op vrijdagen maar tijdens schoolvakanties ook op andere dagen.

Neem contact op met Buis Music Productions voor details. buis@zeelandnet.nl     06-53993884